Company mail: 
Password:
 
 
Email:  
Password:
|
PRODUCTS CATEGORIES
Car Parts
Prints
Various
Office supplies
Casing
Doors and door accessories
HOT DEAL
BEST SELLERS
NEWSLETTER
E-mail:
 
  
Company categories
Recycle
POLIETILENA
Printing
And their products
-

Firma elprod 2000: injectie mase plastice (sacosele din plastic nu se fac prin injectie!!!), orice obiect din polietilena, polistiren, abs, poliamide , etc poate fi injectat; se executa o matrita si apoi se injecteaza in aceasta matrita una sau mai multe piese (matrita poate avea unul sau mai multe cuiburi).

 

In functie de comanda clientului se executa matrita si apoi se injecteaza si se serigrafiaza. In fotografiile pe care vi le trimit sunt cateva obiecte din productia noastra.

 

Clienti traditionali: Atlas Trade (suport din plastic pentru  numar auto pentru diversi dealeri de autoturisme), Acord'94 (suporti hartie pentru birou, manere pentru mobila), Dois-Eta(cutie de interfon), ELBO (carcase de transformatoare), IEMI Electrics (diverse subansamble, difuzoare auto), Silicon PC (carcasa pentru startere), grupul UTI (serigrafii pentru diverse echipamente) , Axon Ploiesti , Robinete RAFO Campina (ac indicator), Climteh (fitinguri pentru instalatiile de racire), carcasa pentru alimentator laptop, etc.

 

Infiintata in anul 2000 pe nucleul fostei sectii a intreprinderii Electronica SA (fabrica de televizoare), are masini de injectie in gama medie (de la 0 la 400 cmc - volumul piesei injectate), gama de piese infinita, "custom made", productia se poate adapta in functie de comanda clientului.

 

Firma are un granulator ( moara) care permite recuperarea deseurilor, cuptor pentru uscarea materialului, masina de transport pentru aprovizionare,(sau desfacere la cerere).

Sectorial program "Economical competitional growth" " Investment for your future"
Achievement of promotional materials for participation in an economic mission abroad.
Project financed with the participation of Europe Union through The Regional Development European Fund
" For more informations on the other operational projects financed by Europe Union visit www.fonduri-ue.ro"
" The content of this material doesn't obligatory represents the official position of Europe Union or the Government of Romania"