E-mail firma: 
Parola:
 
 
E-mail:  
Parola:
|
CATEGORII DE PRODUSE
Piese Auto
Inscriptionari
Diverse
Birotica
Carcase
Usi din lemn si accesorii
HOT DEAL
CELE MAI VANDUTE
NEWSLETTER
E-mail:
 
  
Categorii firme
Reciclare
POLIETILENA
Inscriptionari
Si produsele acestora
-

Firma elprod 2000: injectie mase plastice (sacosele din plastic nu se fac prin injectie!!!), orice obiect din polietilena, polistiren, abs, poliamide , etc poate fi injectat; se executa o matrita si apoi se injecteaza in aceasta matrita una sau mai multe piese (matrita poate avea unul sau mai multe cuiburi).

 

In functie de comanda clientului se executa matrita si apoi se injecteaza si se serigrafiaza. In fotografiile pe care vi le trimit sunt cateva obiecte din productia noastra.

 

Clienti traditionali: Atlas Trade (suport din plastic pentru  numar auto pentru diversi dealeri de autoturisme), Acord'94 (suporti hartie pentru birou, manere pentru mobila), Dois-Eta(cutie de interfon), ELBO (carcase de transformatoare), IEMI Electrics (diverse subansamble, difuzoare auto), Silicon PC (carcasa pentru startere), grupul UTI (serigrafii pentru diverse echipamente) , Axon Ploiesti , Robinete RAFO Campina (ac indicator), Climteh (fitinguri pentru instalatiile de racire), carcasa pentru alimentator laptop, etc.

 

Infiintata in anul 2000 pe nucleul fostei sectii a intreprinderii Electronica SA (fabrica de televizoare), are masini de injectie in gama medie (de la 0 la 400 cmc - volumul piesei injectate), gama de piese infinita, "custom made", productia se poate adapta in functie de comanda clientului.

 

Firma are un granulator ( moara) care permite recuperarea deseurilor, cuptor pentru uscarea materialului, masina de transport pentru aprovizionare,(sau desfacere la cerere).

Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"
Realizarea de material promotionale pentru participarea la o misiune economica in strainatate.
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro"
"Continutul acestui material nu reprezinta Ón mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"